3 redenen om voor een sim only met onbeperkt internet te kiezen

posted in: Uncategorized | 0

Wanneer het aankomt op het afsluiten van een sim only abonnement, heb je veel keuzes. Sim only providers bieden namelijk allerlei verschillende bundels aan. Het is aangeraden om op basis van je verbruik te bepalen wat voor soort bundel je neemt.

Ben je een grootverbruiker op het gebied van mobiele data? Dan kan een sim only met onbeperkt internet de beste keuze zijn. In dit artikel lees je 3 redenen om voor een sim only abonnement met onbeperkt data te kiezen!

Sim only abonnement met onbeperkt internet

Binnen sim only abonnementen is er een trend te zien: er is steeds meer vraag naar een sim only onbeperkt internet abonnement. Waarom zou je hiervoor kiezen? Lees hieronder drie redenen:

Je bent overal online en beschikbaar
Gebruik maken van flexplekken
Binnen de EU veel internetten met je Nederlandse bundel

Hieronder lees je per reden een toelichting!

1. Overal online en beschikbaar

Het is vandaag de dag belangrijk om altijd online en beschikbaar te zijn. Je ontkomt er eigenlijk niet aan. Of je nou een serie wilt kijken of wilt surfen op het internet: het is onbeperkt mogelijk. En: je bent altijd beschikbaar, iedereen kan contact met je opnemen en andersom kun je anderen altijd bereiken, waar en wanneer dan ook.

De bovenstaande voordelen van onbeperkt data maken een sim only onbeperkt internet abonnement vandaag de dag een van de populairste abonnementen.

2. Werken op flexplekken

De tijden dat men altijd maar in één standaard hoek in een kantoor zit, zijn voorbij. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om te flexwerken: plaatsonafhankelijk werken. Dit is vooral populair onder freelancers en zzp’ers, maar ook steeds gebruikelijker onder werknemers met een vast salaris.

Met een sim only abonnement waarmee je onbeperkt kunt internetten, kun je je data zorgeloos gebruiken met ieder apparaat: je telefoon, maar ook je tablet en laptop. Apparaten zoals een tablet en laptop verbind je door middel van een hotspot aan je telefoon, waardoor je gebruik maakt van je mobiele onbeperkte data. Hierdoor kun je zorgeloos waar je maar wilt werken!

3. Internetten binnen de EU

Ga je wel eens op vakantie of (zaken)reis binnen de EU? Dan is het waarschijnlijk de bedoeling dat je ook daar voldoende bereikbaar bent. Een grote bundel is daarvoor geweest. Door in Nederland een sim only abonnement met onbeperkt internet af te sluiten, heb je overal binnen de EU voldoende data.

Je betaalt binnen de EU trouwens geen extra kosten voor mobiel internet. Roamingkosten zijn binnen de EU namelijk afgeschaft.