Geld besparen op je sim only abonnement: drie belangrijke tips

posted in: Uncategorized | 0

Een sim only abonnement is standaard goedkoper dan een abonnement met toestel. Dit komt omdat je bij een abonnement met toestel ook de kosten van de nieuwe telefoon moet betalen, terwijl dit bij een sim only abonnement niet het geval is.
Er zijn tientallen verschillende sim only abonnementen, van diverse betrouwbare sim only providers. Wil jij een sim only abonnement afsluiten en wil je hier zo veel mogelijk geld op besparen? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om het goedkoopste en beste sim only abonnement te vinden in het grote aanbod abonnementen zonder toestel. Raadpleeg je de drie tips in dit artikel, dan bespaar je gemakkelijk veel geld op jouw nieuwe sim only abonnement.

Tip 1: neem liever een grotere bundel

Veel mensen proberen geld te besparen op hun sim only abonnement door het kleinste (en dus het goedkoopste) abonnement te nemen. Dit lijkt slim, maar wat als het abonnement te klein blijkt te zijn voor jouw bel-, sms- en internetgedrag? Dan moet je iedere maand geld bijbetalen om te kunnen bellen, sms’en en internetten. Deze kosten zijn uiteindelijk hoger dan de kosten van een groter sim only abonnement. Probeer dus geen geld te besparen met een kleinere bundel, maar bespaar juist geld door een grotere sim only bundel af te sluiten.

Tip 2: neem allemaal hetzelfde abonnement

De meeste sim only providers bieden gezinskorting aan. Je kunt van deze korting profiteren als jouw gezinsleden hetzelfde (of een vergelijkbaar) sim only abonnement nemen bij dezelfde sim only provider. Heb jij bijvoorbeeld een abonnement bij T-Mobile en wil je een nieuw sim only abonnement afsluiten voor je zoon? Neem dan een abonnement bij T-Mobile en je krijgt gezinskorting. Neemt je dochter, partner of andere zoon ook nog een abonnement bij T-Mobile, dan loopt de korting nog verder op. Dit is niet alleen het geval bij T-Mobile, maar ook bij andere sim only providers.

Tip 3: vergelijk providers met elkaar

Je kunt veel geld besparen door sim only providers met elkaar te vergelijken. Sim only providers hanteren namelijk allemaal andere abonnementskosten en dit betekent dat je bij provider X gemakkelijk enkele euro’s duurder uit kunt zijn dan bij provider Y, voor hetzelfde abonnement.
Door sim only abonnementen van diverse aanbieders met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf het beste en het goedkoopste abonnement. En omdat hier tegenwoordig hele handige vergelijkers voor zijn, kost het niet eens moeite om abonnementen met elkaar te vergelijken. Je geeft gewoon aan wat voor abonnement je af wil sluiten door het gewenste aantal belminuten, sms’jes en MB’s in te vullen, je geeft aan wat de looptijd van je nieuwe abonnement moet zijn en de vergelijker gaat op zoek naar jouw perfecte sim only abonnement. De abonnementen die je te zien krijgt, vergelijk je kort met elkaar. Voor je het weet, heb je het beste en goedkoopste abonnement gevonden. Dit abonnement kun je direct afsluiten, zodat je verzekerd bent van een goede deal.