Sim only abonnement

posted in: Uncategorized | 0

Waarom kiezen voor een sim-only abonnement?

Wist je dat steeds meer Nederlanders voor een sim-only abonnement kiezen? Dit is een mobiel abonnement waarbij je alleen een nieuwe simkaart krijgt. Met het abonnement kun je bellen, internetten en sms’en. Je zorgt dan zelf voor een smartphone waarin een simkaart past. Wij hebben de belangrijkste redenen voor je opgesomd waarom mensen steeds vaker kiezen voor een sim-only abonnement.

Flexibel abonnement

Een sim-only abonnement is een flexibel abonnement. Het biedt je nog meer voordelen als een abonnement met mobiel. Je kiest zelf de hoeveelheid MB’s, het aantal belminuten en de duur van je abonnement. Bij de meeste providers heb je de keuze uit een jaarabonnement of een abonnement voor twee jaar. Soms kun je zelfs een maandabonnement afsluiten. Een sim-only abonnement kun je dus helemaal zelf samenstellen. Dit betekent veel keuzevrijheid.

Je behoudt je vertrouwde telefoon

Smartphones zijn tegenwoordig van een goede kwaliteit en gaan een paar jaar mee. Als je telefoonabonnement is verlopen, maar je smartphone het nog prima doet dan is het dus een optie om te kiezen voor sim-only abonnement. Hiermee behoud je je vertrouwde mobieltje en hoef je voorlopig niet te wennen aan een nieuw apparaat.

Veel meer keuze

Je bepaalt zelf welke telefoon je gaat gebruiken. Je koopt hem immers zelf. Dit kan het nieuwste en duurste model zijn, maar ook een voordelige budgetmobiel die goede recensies heeft. Als je telefoon tijdens de abonnementsperiode kapot gaat, hoef je de rest van de periode ook niet te betalen voor een telefoon die je nooit meer gebruikt. Je koopt gewoon een nieuwe simlockvrije smartphone.

Een stuk voordeliger

Een sim-only abonnement is een stuk voordeliger dan een abonnement met een mobiel. Je bespaart hier maandelijks dus flink wat geld mee. Zo kun je al een abonnement afsluiten voor 5 euro per maand, terwijl je voor een abonnement met telefoon al snel 25 euro betaalt. Als je op zoek bent naar een sim-only abonnement is het verstandig om de diverse sim-only abonnementen te bekijken en te vergelijken. Zo vind je snel een betaalbaar sim-only abonnement dat perfect bij jou past.