Sim Only iPhone

posted in: Uncategorized | 0

Wanneer je gebruik maakt van een Sim Only abonnement, ontvang je een abonnement zonder toestel, dus louter de simkaart. Een dergelijk abonnement wordt steeds populairder, en het is eenvoudig om te zien waarom de populariteit hiervan toeneemt: je hoeft geen nieuw toestel aan te schaffen, het is relatief goedkoop en veelal vervangen we onze smartphones pas wanneer deze stuk gaan. In het geval van een iPhone is dit ook een logische keuze: deze gaan lange tijd mee, zo’n 6 à 7 jaar gemiddeld. Waarom zou je continu een nieuw toestel aanschaffen bij een abonnement wanneer een Sim Only iPhone aanbieding een prima keuze is?

Voordelen Sim Only iPhone

De smartphones van Apple hebben over het algemeen een vrij lange levensduur, gemiddeld tussen de 6 en 7 jaar. Het zou daarom zonde zijn om geld te verspillen aan het aanschaffen van een ander model bij een nieuwe abonnement wanneer jouw iPhone gewoon nog prima werkt. Een Sim Only abonnement is in dat geval ideaal: je betaalt alleen voor de simkaart, en veelal krijg je meer waar voor je geld qua belminuten, sms’jes en internetmogelijkheden.

Daarnaast maakt een Sim Only abonnement het gemakkelijker om een tweedehands of refurbished iPhone aan te schaffen. Immers kun je gewoon een losse iPhone aanschaffen en de simkaart hierin bevestigen. Hierdoor kun je de maandelijkse kosten van jouw Sim Only abonnement laag houden, je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Stel dat je weinig belminuten en sms’jes nodig hebt, komen de maandelijkse kosten al snel uit op een euro of 10. Stelt niets voor, toch? Daarom is een Sim Only iPhone misschien wel perfect voor jou!