Sim Only zonder kredietcheck

posted in: Uncategorized | 0

Ben je op zoek naar een nieuw abonnement, maar sta je geregistreerd bij het BKR of Preventel? Maak je geen zorgen, want in tegenstelling tot andere de Sim Only aanbieders doet Robin Mobile geen kredietcheck! Dit komt doordat ze sim only abonnementen met onbeperkte MB’s, sms en belminuten aanbieden. Hierdoor kun je nooit meer buiten je bundel gaan. Je hebt hierdoor ook geen last meer van onverwachts hoge rekeningen.

Sim only, terwijl je onder bewind staat

Het telefoonabonnement is een dilemma voor iedere bewindvoerder. De maandelijkse kosten van een telefoon zijn natuurlijk lastig in de hand te houden en bij onverwacht hoge rekeningen worden de financiële problemen nog groter. Niet buiten je bundel gaan is soms erg lastig en daarom is het sim only abonnement van Robin Mobile de ideale oplossing. Dit abonnement biedt onbeperkt internet MB’s, belminuten en sms’jes aan voor een vast bedrag per maand. Hierdoor behoren torenhoge telefoonrekeningen tot het verleden.

Voordelen van Sim Only

Een Sim Only abonnement is goedkoper dan een abonnementsvorm, waarbij een toestel wordt geleverd. Je betaalt dan vaak ook nog eens een flink bedrag voor het toestel. Bij een Sim Only is dit niet het geval, omdat hier geen telefoon bij zit. Met een abonnement inclusief toestel zit je vaak ook nog eens vast aan een langdurig contract, omdat de telecomprovider de kosten van het toestel wil terugverdienen. Wederom is dit met een Sim Only van Robin Mobile niet het geval!

Sim only van Robin Mobile

Wanneer je kiest voor een Sim Only abonnement van Robin Mobile, dan kies je voor onbeperkt internet MB’s, maar ook voor onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. Al vanaf €19,95 per maand kun jij lekker ontspannen bijkletsen met je vrienden, familie en kennissen. Maar ook kun je met een gerust hart je foto’s uploaden op je sociale mediakanalen.